week van Gebed "recht door zee"

poster week van gebed 2018Week van Gebed: 20-28 januari 2018,

Zondag a.s. start de Week van Gebed met het thema: Recht door zee. Elke dag is er een dagthema wat nauw verband houdt met Recht door zee, een paar Bijbelgedeelten met korte reflectie en passende gebedspunten. Zo bidden we samen voor recht in de wereld. Bidden krijgt een extra dimensie als je het samen doet. Al biddend deel je je zorgen en dank, niet alleen met God maar ook met elkaar. Op zondag 21 januari worden de gebedsfolders voor kinderen, jongeren en volwassenen uitgedeeld en zal er in de dienst aandacht zijn voor de start van de Week van Gebed. We nodigen u van harte uit om mee te bidden. De bijeenkomsten zijn op maandag 22 januari, woensdag 24 januari en vrijdag 26 januari van 19.00-19.45 uur in de torenkamer van de kerk.

 

Weekbericht 2 - 18 januari

Luchtfoto kerk
Diensten zondag 21 januari
09:30 uur: ds. R.W. van Mourik, Alblasserdam, doopdienst
18:30 uur: ds. J. Boom, ‘s-Gravenmoer
- Zingen voor de dienst: v.m. Ps. 111:1,5, n.m. Ps. 112:1,3

Lees meer

Weekbericht 1 - 11 januari

Luchtfoto kerkDiensten zondag 14 januari

09:30 uur: prop. G.J. Anker, Zwijndrecht.
18:30 uur: ds. J. Snaterse, Vlaardingen.
- Zingen voor de dienst: v.m. Psalm 109 vers 18, n.m. Psalm 110 vers 1 en 5.

Lees meer

Boekenmarkt en heerlijke erwtensoep

foto jcIn een wintermaand zoals januari is er niets lekkerder dan een kop erwtensoep en een goed boek. Daarom combineren we die twee! Op woensdag 31 januari vind in het Jeugdcentrum een boekenmarkt plaats. Tafels vol met boeken voor jong en oud! De boekenmarkt is te bezoeken van 17:00u t/m 20:00u. op Kerstraat 28 in Sprang-Capelle.

Lees meer

Inzameling Rommelmarkt 2018

rommelmarkt plaatjeKoningsdag rondom de kerk van Sprang

Op zaterdag 13 januari is er de mogelijkheid om spullen in te leveren voor 'Koningsdag rondom de kerk van Sprang'. Dit kan van 10.00 tot 11.00 uur aan de Oudestraat 84 in Sprang. Als u mooie spullen heeft staan waar u zelf niets meer mee doet dan zouden wij die graag verkopen op Koningsdag 2018, de opbrengst hiervan zal o.a. besteed worden aan de verbouwing van het Jeugdcentrum. Er zijn spullen die lastig te verkopen te zijn en die spullen zorgen voor veel sjouwwerk, wij nemen daarom geen grote bankstellen, bedden, witgoed en oude computers/beeldschermen aan. Wilt u hier bij het inleveren rekening mee houden? Noteert u ook alvast de volgende inleverdata: 3 februari, 17 maart en 14 april en vraag ook aan mensen in uw omgeving of ze nog wat moois hebben staan.

 

Zegels!

boodschappenDe rommelmarkt commissie vraagt uw aandacht voor het volgende:
Bij de Plus en Em-Te kunt u sparen voor boodschappenpakket zegels. Gebruikt u deze zegels niet, dan mag u ze inleveren in de brievenbus aan de Molenstraat 1a. Wij zullen zorgen dat ze nuttig besteed worden. Namens de  rommelmarkt commissie alvast bedankt, Margriet Haverhals.

Aankondiging Alpha-cursus

alpha waalwijkOp 18 januari 2018 willen we starten met een Alpha cursus! De Alpha-cursus geeft heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof. De cursus is vrijblijvend en gratis en wordt georganiseerd door verschillende kerken in de omgeving. De Alpha-cursus is iets voor jou als je: …meer wilt weten over het christelijk geloof, …wilt weten of er meer is tussen hemel en aarde; …nieuwe mensen wilt ontmoeten; …je kennis over het christelijk geloof wilt opfrissen. 

Lees meer

Avond voor jeugdwerkers

logokerkfcgifWoensdag 10 januari vindt een avond in het jeugdcentrum plaats, speciaal voor alle jeugdwerkers van onze gemeente. Deze avond komt onder andere Leantine Dekker langs (HGJB) die ons iets gaat vertellen over Relatiegericht jeugdwerk - Jeugdwerk met impact op de levens van jongeren, dat is jeugdwerk waarin relaties belangrijker zijn dan programma's. 

Lees meer