Kerkdiensten

Elke zondag zijn er twee kerkdiensten in de grote kerk aan de kerkstraat in Sprang: ’s morgens om 9.30 uur en ’s avonds om 18.30 uur. Naast onze eigen predikant, gaan er soms ook gastpredikanten voor in de diensten. Kijk in de agenda op deze site of onder kerkblad Voetius voor de diensten van komende zondag. Onze diensten kernmerken zich door een sobere liturgie met een persoonlijke stijl. Centraal staat het lezen van een bijbelgedeelte en een preek waarin dit wordt uitgelegd en de betekenis ervan voor vandaag wordt overdacht. Er is een folder beschikbaar waarin de liturgie wordt toegelicht. De tekst van deze folder kunt u hier downloaden.

Kinderoppas

Iedere zondagmorgen en op de kerkelijke feestdagen is er tijdens de kerkdienst oppas voor de kinderen van 0 tot ca. 6 jaar. Hiervoor kunt u terecht in het Jeugdcentrum.

Contactpersonen:
Teanne Roubos
Hobbemastraat 16
tel. 0416 344194

Gasten

Gasten zijn van harte welkom in onze kerkdiensten. Dat geldt uiteraard ook voor vakantiegangers en jeugdgroepen. Eventuele plaatsen reserveren voor grotere groepen kan in overleg met de koster. Stuur eventueel alvast een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.