Zondagsschool

Zondagsschool

Zondagsschool ‘Laat de kinderen tot Mij komen’

 

Laat de kind'ren tot Mij komen,

alle, alle kind'ren.

Laat de kind'ren tot Mij komen,

niemand mag ze hind'ren.

Want de poorten van mijn rijk

staan voor kind'ren open.

Laat ze allen groot en klein

bij Mij binnen lopen.

 

Op zondagochtend, na de kerkdienst, is er zondagsschool. Ben jij tussen de 4 en 10 jaar? Dan ben je  van 11.45u tot 12.30u van harte welkom in het Jeugdcentrum!

Samen ontdekken we wat de Bijbel ons te vertellen heeft. Ken jij al verhalen uit de Bijbel of ben je nieuwsgierig naar de Bijbelse geschiedenissen? Het maakt niet uit: iedereen is van harte welkom!

 

Elke keer hoor je een nieuw verhaal uit de Bijbel. Ieder seizoen kiezen we een bepaalde verhaallijn. In het eerste deel van het seizoen vertellen we verhalen uit het oude testament. We volgen bijvoorbeeld de geschiedenis van Abraham of Jakob of de Richters, dus ook de minder bekende verhalen komen aan bod. En in de tweede helft van het seizoen vertellen we verhalen uit het nieuwe testament. We horen bijvoorbeeld over Paulus, maar ook verhalen over het leven van Jezus hier op aarde.

En dat is nog niet alles! We zingen samen en leren nieuwe liederen, de jongste kinderen knutselen een mooi werkje passend bij het verhaal en de oudste kinderen zullen wisselend een werkje maken of er zal gesprek met elkaar zijn over het verhaal wat we verteld hebben.

 

Zondag 20 september beginnen we weer met een nieuw seizoen. We hopen elkaar in het Jeugdcentrum te ontmoeten en… neem gerust jouw broertje/ zusje/ vriendje of vriendinnetje mee!

 

Groetjes,

                de leiding van de zondagsschool

 

Voor meer informatie:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." target="_blank">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.