Pastoraal medewerker

Pastoraal medewerker

Ik wil me door middel van dit stukje kort voorstellen. Ik ben Arend van Mourik. Mijn wieg stond in Meeuwen, waar ik op 15 februari 1989 geboren ben. Lang heb ik er overigens niet gewoond. Nu woon ik (nog) in Sommelsdijk, waar mijn vrouw Gerdine vandaan komt. Nog, want we verhuizen op termijn naar Sprang-Capelle. Gerdine en ik hebben twee dochters: Aline (2 jaar) en Willemijn (bijna 3 maanden). Gerdine werkt als juffrouw op de Petrus Datheenschool in Rotterdam-IJsselmonde. Werk waar ze van geniet. Alhoewel het met twee dochters ook fijn is om thuis te zijn...

Na mijn middelbareschooltijd ben ik de PABO gaan doen. En na de PABO ben ik meester geworden. Al gauw kwam ik erachter dat mijn verlangen en roeping ergens anders ligt, bij het predikantschap. Daarom ben ik na een jaar lesgeven in deeltijd theologie gaan studeren. Ik merk bij deze studie dat ik op mijn plek ben. Daarom ben ik blij en dankbaar dat ik nu de mogelijkheid krijg om in Sprang als pastoraal werker aan de slag te gaan. Het is mijn verlangen om samen met u/jou te ontdekken hoe God in levens werkt en hoe groot Gods genade is. 

Ik zie er naar uit u/jou beter te leren kennen! Ik ben bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.via (T) 0416 751352.