Uitnodiging Follow me (next)

logo kerk zonder streepBeste jongere,

Misschien deed je afgelopen jaar Fellows, Follow Me, Follow Me Next, Follow Up of misschien wel geen van allen. Hoe dan ook, we nodigen je dit jaar opnieuw van harte uit om catechese te volgende binnen onze gemeente! Opgeven kan hier.
Ook als je niet komt willen we dat graag weten!  We zien je aanmelding graag zo snel mogelijk tegemoet! Dus geef je jezelf snel op? Op 18 september begint het nieuwe seizoen voor Follow Me (jongste groep, andere groepen Sprang en groep Besoyen starten 25 september) en de Follow Me Next weer.
De tieners tussen de 12 en 16 jaar oud (klas 1 tot en met 4 van het voortgezet onderwijs) zijn welkom bij Follow Me. De jongeren tussen de 16 en 18 jaar oud (klas 5, 6, MBO, HBO, Universiteit) zijn welkom bij Follow Me Next. Iedereen boven die leeftijd is van harte welkom om Follow Up of belijdeniscatechese te volgen.
Tijdens het belijdeniscatechese seizoen kan vervolgens besloten worden om al den niet belijdenis te doen.
Follow Me is op maandagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur in het Jeugdcentrum; daarna is er gelegenheid om nog iets te drinken in Het Honk. Als maandag niet mogelijk is, is er de mogelijkheid om op dinsdagavond in Besoyen Follow Me te volgen. Bij de opgave kan dit aangegeven worden. Daarna volgt meer informatie.
Follow Me Next is op maandagavond van 19:45 uur tot 20:45 uur in het Jeugdcentrum. Vanaf 19:30 uur zijn de FMN'ers van harte welkom om iets te drinken in het Honk.
 
Precieze dagen en tijden voor de Follow Up en belijdeniscatechese worden in overleg bepaald.
Graag tot snel!
Namens het hele catechese-team,

Arend van Mourik, catecheet
Gerben voor de Poorte, catecheet
Sander Kerstens, jeugdouderling
p.s. Vragen? Mail gerust!