Belijdeniscatechisatie

Belijdeniscatechisatie

i will follow
Ik wil Jezus volgen! Wat is het geweldig als je dat van harte wilt doen. Wil je dat ook niet in het midden van de gemeente en voor Gods aangezicht hardop zeggen? Als voorbereiding op dat moment wordt er in onze gemeente belijdeniscatechese gegeven. Daarin word je voorbereid om belijdenis van het geloof af te leggen.
 
Als groep zijn we met elkaar in gesprek over juist die belangrijke keuze: ik wil Jezus volgen. Wanneer mag je dat doen? Weet je, daar is geen minimum leeftijd voor. Laat maar weten als je belangstelling hebt.
 
Je wordt vervolgens uitgenodigd voor een informatie- en kennismakingsavond in het Jeugdcentrum. Kom daar ook gewoon heen als je over deze dingen verder nog vragen hebt. Als je twijfelt of je het wel kunt en mag doen, als je nog niet weet of je wel belijdenis wilt doen aan het einde van het seizoen.
 
Er leven veel vragen, zo hoor ik wel eens links en rechts, over wat de wil van God is in je leven. Mag de belijdeniscatechese een middel zijn om daarachter te komen? Ik hoop je te zien! Laat één ding duidelijk zijn: meedoen betekent niet dat je de verplichting hebt om in het voorjaar belijdenis te doen. Ik hoop wel dat door het meedoen het verlangen groeit!
 
Belijdeniscatechese voor ouderen
Er is geen minimum leeftijd. Maar er is ook geen maximum leeftijd. Er zijn heel wat gemeenteleden die om wat voor reden ook, nooit toegekomen zijn aan het afleggen van geloofsbelijdenis. Dat hoeft echt niet zo te blijven. Als u belangstelling hebt om belijdeniscatechese te volgen en wellicht ook belijdenis te doen, hoor ik dat graag van u.
 
 
Arend van Mourik
 
pastoraal werker ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).