Bijbelstudiekring voor Jongeren

Bijbelstudie Kring Jongeren

Wij zijn we?
Een Bijbelstudiegroep met, voor en door jongeren tussen de 16 en 25 jaar.

Wanneer?
Wekelijks op dinsdagavond, van 19.30 uur tot 21.15 uur.

19.30 - 20.00 uur inloop
20.00 - 21.15 uur bijbelstudie
21.15 - 21.45 uur naborrel

Wat doen we?
We houden op dinsdagavond een Bijbelstudieavond, bestaande uit: inloop, serieus gedeelte, afsluitgebed en naborrelen. Het serieuze gedeelte wordt steeds door een ander voorbereid en er vindt afwisseling plaats tussen een Bijbelstudie aan de hand van een Bijbeltekst en een Bijbelstudie aan de hand van een (actueel) onderwerp. We maken bij eerst genoemde gebruik van een methode, aangeleverd door de kerk. Bij het kiezen van de onderwerpen kunnen alle groepsleden zelf aangeven welke onderwerpen ze graag behandelen. Voel je vrij om een eigen invulling te geven aan de avond. Naast de gewone avonden is het ook de bedoeling andere leuke gezellige activiteiten te organiseren met de kring. Onze kring is in principe een thuiskring, maar als dit niet uitkomt is dit geen enkel probleem, want er is een vast adres waar we altijd terecht kunnen.

Wat bieden we?
Een open, jonge, persoonlijke, betrouwbare kring met ruimte voor groei en flexibiliteit.

Onze kring is een open kring en toegankelijk voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar vanuit iedere richting, maar wij bouwen op de grond van de Hervormde Kerk in Sprang en houden ook deze richtlijnen in acht. Wij staan voor persoonlijkheid, groei en flexibiliteit en we streven naar een kring op basis van vertrouwen. Alle gebedspunten worden naar elkaar gemaild, zodat er ook buiten de kring met elkaar meegeleefd kan worden door middel van onder andere gebed.

We willen ons onderscheiden van andere kringen. Geen concurrentie, maar gelijkwaardig op basis van nieuwe en verfrissende bouwgrond.

Meedoen?

Als je geïnteresseerd bent, dan vinden we het heel leuk als je een keer mee komt kijken. We beginnen dit seizoen op dinsdag 2 oktober, Kerkstraat 55 in Sprang Capelle. Het is voor ons wel makkelijk als je van te voren even opgeeft door een mailtje te sturen naar de kringleider. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) (Tel">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) (Tel: 06-34401437). Hier kun je ook terecht voor meer informatie. Je kunt natuurlijk ook later in het jaar nog een kijkje komen nemen en instromen.