Alles over hoop

Activiteiten rond Alles over hoop

aoh_logo_large1
Door de jeugd van onze gemeente worden allerlei activiteiten georganiseerd rond het diaconale project 'Alles over hoop'. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en op deze manier onze kinderen en jongeren te stimuleren om oog en hart te hebben voor onze naaste in nood. Tegelijkertijd: door uw geld te besteden aan en bij deze activiteiten draagt u zelf ook bij om de christenen in Pakistan op allerlei manieren te helpen.
Welkom en van harte aanbevolen!

12- club & Zondagsschool | Klusjes voor Pakistan
In de komende weken gaan alle kinderen van de 12- club en zondagschool hard op zoek naar klusjes. Zij willen hun klusjesvlieger van zoveel mogelijk klusjes voorzien om zo geld op te halen voor het HGJB-project Alles over hoop. De kinderen van de 12- mogen hun vlieger en het geld inleveren op de laatste clubavond van dit seizoen; namelijk op dinsdagavond 10 april. Wij wensen jullie veel succes!

12- club | Lunchroom
Op zaterdag 31 maart nodigt de 12- club u van harte uit om onze lunchroom in het Jeugdcentrum te bezoeken. Terwijl uw auto op het kerkplein wordt gewassen kunt u tussen 11.00 en 13.00 genieten van een broodje warme kip of broodje hamburger. Ook hiervan gaat de opbrengt naar het project Alles over hoop.

The Watch | Autowassen
Op zaterdag 31 maart kunt u op het kerkplein uw auto laten wassen voor  5,-. De Watchjongeren zullen dit met uiterste zorg doen, maar vooral met enthousiasme, omdat de opbrengst ook is voor het diaconaal project Alles over hoop. Tussen 11.00 en 15.00 uur kunt u terecht voor een schone (buitenkant) van uw auto. Tijdens het 'wachten' is er in het jeugdcentrum gelegenheid om een hapje/drankje te nuttigen.

De Duif | Duifrestaurant 2012
Ook dit jaar organiseert de Duif het Duifrestaurant. Dit jaar gaan de deuren van het Duifrestaurant op 31 maart open. Ieder jaar wordt er door de tieners van de Duif met veel liefde een drie gangenmenu voor u klaargemaakt. Het eten zal in ieder geval wel weer erg lekker zijn, dat kan ook niet anders met zulke meesterkoks. Verder zal de bediening ook weer uitstekend zijn. Reden genoeg dus om u op te geven. Als u zin heeft om een avondje lekker verwend te worden door de jeugd, kom dan op 31 maart om 18.00 uur naar het Jeugdcentrum. De avond zal tot ongeveer 21.00 uur duren. De kosten van de avond zijn 15 euro incl. 1x drinken en voor kinderen 9 euro. Dit jaar is het goede doel “Alles over hoop” van de HGJB, voor de ondersteuning van christenen in Pakistan. Voor meer info hierover zie www.allesoverhoop.nl . Van de opbrengst zal 75% naar het project gaan en 25% bestemd worden voor een zomeractiviteit van de Duif. Geef u op als u wilt komen eten, onder vermelding van het aantal volwassenen en het aantal kinderen onder de 12 jaar. Via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; per telefoon bij Mark Boogaarts: 344407. Opgeven is mogelijk tot en met maandag 26 maart. Hartelijke groeten van de tieners en de leiding van de Duif.