volleybaltoernooi voor een goed doel

 

volleybal 1Opbrengst voor Hans en Gerrie Kasbergen die werkzaam zijn in Malawi.

Vrijdagavond hebben we genoten van een sportief avondje beachvolleybal. 25 mannen verdeeld over 5 teams namen het tegen elkaar op. De sfeer was gezellig en het weer was prachtig. Er werd fanatiek gevolleybald en aan het einde van de avond won het jongste team en gingen er met de taart vandoor. Namens de zendingscommissie Iedereen hartelijk dank voor zijn sportieve deelname. Familie Quirijns bedankt voor jullie gastvrijheid!

Kijk hier voor alle foto's  

 

 

 

 

 

Proficiat!

oproep VBK 2017

VBK 2017 Flyer 1. voorkant 1 002VBK 2017 op 23, 24 en 25 augustus
Thema : (T)op Survival!!

Ook dit jaar willen we met elkaar een leuke/gave VBK-week gaan beleven.

Het thema is prachtig: (T)OP Survival! We gaan met elkaar op survival. We zoeken met elkaar ook in de Bijbel naar mooie Bijbelverhalen.

Het programma is VERNIEUWD! Er zijn er meerdere activiteiten om te doen, zoals dans/knutselen/muziek/spel etc. Ook anders is dat we alleen in de ochtend programma bieden.

Lees meer

Meditatie: Bestemming (on)bekend

Abraham vertrekt'Door het geloof is Abraham, toen hij geroepen werd, gehoorzaam geweest om weg te gaan naar de plaats die hij tot een erfdeel ontvangen zou. En hij is weggegaan zonder te weten waar hij komen zou. Door het geloof is hij een inwoner geweest in het land van de belofte als in een vreemd land en heeft hij in tenten gewoond, met Izak en Jakob, die mede-erfgenamen waren van dezelfde belofte. Want hij verwachtte de stad die fundamenten heeft, waarvan God de Bouwer en Ontwerper is.'
Hebree├źn 11:8-10
 
Het is wel handig als je weet waar je heen gaat. Als predikant bijvoorbeeld. Een beroep wordt uitgebracht. En na een paar weken verschijnt het bericht in de krant, staat het op dominees.nl of lees je het op Facebook. Mocht hij aannemen, dan is de bestemming bekend.
Het is wel handig als je weet waar je heen gaat. Niet alleen bij verhuizingen, maar ook met vakantieplannen of dagjes uit.

Lees meer

Wandelen voor Hans en Gerrie

1 830 mei 2017- Wandelen voor een goed doel. Opbrengst voor Hans en Gerrie Kasbergen die werkzaam zijn in Malawi.
Wat een gezellige avond hebben we gehad! Met 53 vrouwen gewandeld door de prachtige natuur rondom 's Gravenmoer. Het weer werkte goed mee en de stemming zat er goed in. Na 4 kilometer stonden 4 mannen ons op te wachten met koffie, thee en taart! Daarna vervolgde we onze tocht. Na de wandeling werden we gastvrij in de tuin van Wim en Cootje Mandemakers ontvangen voor een hapje en een drankje. Wim en Tom de snacks smaakte heerlijk!
Iedereen hartelijk dank voor zijn enthousiaste deelname! kijk hier voor de foto's van deze avond.
De zendingscommissie Martin, Dia,Cootje, Letty en Lia
  • 1
  • 2